Поширена страва на території нашого села - пшоняні голубці під часниковим соусом. Лише ми зібрали чотири рецепти, за якими у нас їх готують.
З історичної точки зору голубці дуже різноманітне блюдо, яке має безліч варіацій приготування. Це пов'язано і з тим фактом, що історичних коренів у нього дуже багато. Прийнято вважати, що фаршировані капустяне листя – це відмінна риса східно-європейської кухні. Незвичайні рецепти голубців зустрічаються в Болгарії, Чехії, Греції, Вірменії, Казахстані, Туреччині. Ви неодмінно знайдете схожі варіанти страв і в Східній Азії. Але найпопулярнішими серед російськомовного населення були рецепти голубців з України та Росії.
Регулярне включення голубців у сімейне меню допоможе підтримувати імунітет, правильну роботу системи ШКТ, боротися з сезонними проявами застуд, авітамінозу. Якщо ви і члени вашої сім'ї хочете перейти на здорове харчування, то голубці все одно можуть залишитися у вашому раціоні!
Це смачно! Не завжди дієтичні страви можуть похвалитися високою поживністю і смаком – ви можете підібрати рецепт, який подобається саме вам.
Пісні голубці з пшоном стануть для вас відкриттям. Готувати їх просто. Треба лише відварити пшоно, обсмажити овочі, потім все перемішати. Такою буде начинка. А потім, щоб було швидше, ошпарити капустяне листя. Загортаємо і відправляємо в духовку.